Toiletjuffrouw inhuren bij Groenendaal

Door een toiletjuffrouw in te huren zorg je ervoor dat de toiletten schoon blijven en dat er voldoende toiletpapier aanwezig is. Iedereen gaat immers graag naar een schoon toilet, ook de bezoekers van een festival. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je ook lekker genieten van het festival, ideaal dus! Onze toiletdames verzorgen een volledige schoonmaakservice voor zowel grote als kleine evenementen.

Overzichtelijke prijzen

Er wordt een uurtarief voor doordeweekse dagen en een uurtarief voor weekend/avond-diensten gehanteerd. Naast het uurloon worden eenmalig reiskosten in rekening gebracht van €0,30 per gereden kilometer.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Dagtarief

25per uur

Weekend/Avond-Tarief

30per uur

Aanbieding

Wil je naast een toiletjuffrouw ook toiletvoorzieningen zoals toiletcabines, plaskruizen en toiletwagens huren? Vul het formulier in om een persoonlijke aanbieding te ontvangen. We helpen je graag mee zodat je voldoende schone toiletten op je festival kan aanbieden. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

toiletjuffrouw inhuren

Ik heb interesse in:
Toiletcabines/PlaskruizenToiletwagensToiletjuffrouw/Schoonmaakteam

Wat verzorgen wij voor u?

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang van het evenement bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Mensen

Onze toiletdames houden de toiletten schoon en ook de gehele toiletruimte. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijk praatje met de gasten.

Schoonmaakspullen

De toiletjuffrouw neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan uiteraard tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

U kunt een toiletjuffrouw boeken voor een (bedrijfs)event, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of mobiele toiletten. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat verzorgen we niet voor u?

U mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletjuffrouw zich aan.
U mag ook niet verwachten dat de toiletdame (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuffrouw is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.