Heeft u een vraag over het huren van toiletcabines?
Kijk in onderstaande lijst met FAQ of uw vraag erbij staat;

FAQ TOILETCABINE BOUWWERF OF VERBOUWING

Hoe kan ik een toilet bestellen?
U kunt ons bellen, e-mailen of het contactformulier op de website invullen. Laat ons weten welk type toilet u wilt, vanaf welke datum en op welke locatie. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om je bestelling te bevestigen.

Moet ik borg betalen?
Nee, er wordt geen borg gevraagd voor het huren van een toiletvoorziening.

Wanneer wordt het toilet bezorgd?
De leverdatum staat in de orderbon die u per email toegestuurd krijgt. Onze chauffeurs rijden elke dag van de week in een vooraf bepaalde regio in Belgie. De exacte levertijd is afhankelijk van veel factoren zoals verkeersdrukte, hier kunnen we pas op de dag zelf een indicatie voor geven.

Moet ik aanwezig zijn als het toilet wordt bezorgd?
Nee, dit is niet nodig. De chauffeur bekijkt waar hij het toilet het beste kan plaatsen. Wilt u de toiletcabine op een specifieke locatie geplaatst hebben? Laat dit dan aan ons weten.

Waar kan een toilet worden geplaatst?
Een toiletcabine kan worden geplaatst op maximaal 7 meter van de serviceauto van de schoonmaak-chauffeur. Buiten deze 7 meter kan de chauffeur de toiletcabine niet meer reinigen. Het is helaas niet mogelijk om de cabine over een schutting of poort te hijsen.

Moet ik een vergunning hebben?
Een vergunning is lang niet in alle gevallen noodzakelijk. Als u een toiletcabine op gemeentelijke grond wilt laten plaatsen kunt u dit het best even navragen bij je gemeente.

Betaal ik extra kosten om de toiletcabine te laten reinigen?
Eenmaal per week wordt de toiletcabine door een van onze service-chauffeurs geleegd en gereinigd. Deze kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Wil je dat het toilet vaker wordt gereinigd, neem dan contact met ons op.

Kan ik als particulier bij jullie huren?
Jazeker, iedereen is welkom. Voor ons maakt het niet uit of we aan een particulier of aan een zakelijke klant verhuren.

Hoe lang kan ik een toiletcabine huren?
Je kan huren zolang je zelf wil, met een minimale huurtermijn van 2 weken. Je geeft zelf aan wanneer je de toiletcabine op wil laten halen.

FAQ TOILETCABINE FEEST/EVENEMENT

Ik zie een prijsverschil tussen een toiletcabine voor een lange termijn en een toilet voor een korte verhuurperiode. Waarom?
Een toiletcabine voor een bouwplaats heeft een minimale huurperiode van 2 weken, terwijl je een toiletcabine voor een feest voor 1 dag kan huren. Het laden en lossen kost extra tijd, en dat is doorgerekend in de prijs. Je kan een toiletcabine voor een feest op elke willekeurige dag laten bezorgen, terwijl een toiletcabine voor een bouwplaats op een vaste wekelijkse route wordt geleverd.

Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?
Bij je aanvraag kan je een voorkeurstijd doorgeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De chauffeur belt je voordat hij komt leveren.

 

Staat je vraag niet bij deze FAQ, neem dan contact met ons op via 0031-416-375423 of info@groenendaalverhuur.be.