Lees wat onze klanten vinden van de toiletten en service:

“Wij behandelen de deelnemers van ‘De 80 van de Langstraat’ graag als VIP’s. Groenendaal Verhuur snapt dit en zorgt dat de toiletwagens schoon, werkend en fris op de juiste plaats en op de juiste tijd beschikbaar zijn.
Een partner waar we trots op zijn en graag mee samenwerken!”

Sjoerd Homminga – Bestuurslid logistiek, De 80 van de Langstraat

80-logo


“De Owee is super verlopen. Alle toiletten stonden heel netjes en keurig op tijd. Ik wil jullie hier erg voor bedanken.”

Robin van der Sande – Hoofd Logistiek Owee Bestuur

owee


“Alle lof over de mobiele badkamer. Het afleveren en ophalen van de douche was precies volgens afspraak. De mobiele badkamer was schoon en in prima staat. Echt een uitkomst!”

Silvia IJzermans – particulier


“We waren echt super tevreden met jullie toiletwagen. Deze was boven verwachting. Onze gasten gingen met plezier naar het toilet en het was tijdens onze bruiloft bijna het gesprek van de dag 😉 Dank daarvoor.”

Suzanne van Atten-Vink – particulier (bruiloft)

Bruiloft toiletwagen


“Super goede service! Jullie dachten ook goed met ons mee dus dat was erg fijn. Bedankt daarvoor! De toiletwagen 315 VIP die wij hebben gebruikt voor Koningsdag zag er ontzettend goed uit. We hebben veel complimenten gekregen van onze bezoekers.”

Lisa Luijten – Amsterdams 4 en 5 mei comité


 “Wij hebben op de bruiloft erg positieve reacties gehad op de toiletwagen 212 VIP, supergaaf! Gasten vonden het een feestje om naar het toilet te gaan 🙂
We hadden ook nog een toiletdame erbij dus dat was top.
Bedankt voor de goede service!”

Amanda Griffioen – Professional Weddingplanner


“Hartelijk dank voor de goede service. Wij waren zeer tevreden en nemen volgend jaar weer contact op.”

Evert Dijkslag – LinschotenLoop

staf intocht utrecht


“Ik vond de samenwerking voor de intocht van Sinterklaas in Utrecht echt super! Heel duidelijk en goede service. Gezellig mee in de Groenendaal-bus geweest met het plaatsen van de toiletten.”

Dominique Neumann – Stichting Stadsontspanning Utrecht

staf intocht utrecht


“Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor het leveren van super schone toiletten tijdens onze familiedag in Tilburg. Wij zijn uiterst tevreden. Ze leken wel nieuw zo schoon. Volgend jaar willen we de Familiedag weer houden en dan neem ik weer contact met jullie op.”

Caroline Smit – PV Tivoli

pv tivoli


“Bedankt voor de mooie toiletwagen 313 voor ons feest. Sommige gasten zeiden zelfs dat het toilet mooier was dan bij hen thuis. Dus complimenten!”

Jeanne van Beek – particulier


“Veel goede reacties gekregen van bezoekers op jullie keurige toiletwagen met mooie verlichting.”

Marc van de Akker – Vakantie Jeugdwerk Engelen