Sanitair verhuurspecialist

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Bent u op zoek naar een toilet dat voor een langere tijd op een bouwplaats moet staan? Of misschien een binnentoilet voor de verbouwing van uw eigen toilet? We kijken dan graag met u mee om een passende oplossing te vinden. Zo hebben we verschillende producten in ons assortiment zoals toiletcabines, binnentoiletten en plaskruizen. Maar we hebben ook mobiele badkamers en schaftwagens in ons assortiment. Op die manier bent u er van verzekerd dat u in elke situatie een schoon en degelijk product kunt huren.

Naast goede producten leveren wij ook een uitstekende schoonmaakdienst. Toiletten die voor langere tijd op een bouwplaats staan, worden wekelijks op een vaste dag gereinigd. Evenementen toiletten, toiletwagens en mobiele badkamers worden bovendien na elk evenement grondig gereinigd. We bieden daarnaast ook een schoonmaakservice voor schaftwagens aan en toiletdames voor feesten en evenementen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook voor toiletten en plaskruizen voor op een evenement bent u bij Groenendaal aan het juiste adres. We leveren de toiletvoorzieningen op locatie en zorgen voor de schoonmaak achteraf. Goed geregeld dus! Voor meer informatie over deze producten kijkt u op onze pagina over verhuur korter dan 2 weken.