Sanitair verhuurspecialist

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van tijdelijke sanitaire voorzieningen. Zo hebben we verschillende producten in ons assortiment voor feesten en evenementen. U kunt denken aan plaskruizen, toiletcabines en toiletwagens. We bieden u voor elke situatie een passende oplossing. Onze toiletcabines en plaskruizen zijn bijvoorbeeld erg gemakkelijk te plaatsen op elke locatie. Onze toiletcabines bieden een mooie en nette afgewerkte toiletvoorziening.

Naast goede producten leveren wij ook een uitstekende schoonmaakdienst. De schoonmaak van onze producten wordt door ons achteraf gedaan. Deze zit bovendien bij de prijs inbegrepen! Evenementen toiletten, toiletwagens en mobiele badkamers worden na elk evenement grondig gereinigd. Daarnaast bieden we ook toiletdames voor feesten en evenementen aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een toiletvoorziening voor langere tijd? Dit kan bijvoorbeeld zijn voor op een bouwwerf of een verbouwing bij u thuis. Zo hebben we binnentoiletten en mobiele badkamers in ons assortiment voor een verbouwing thuis. Maar ook toiletcabines en schaftwagens behoren tot ons assortiment voor op de bouwwerf. We kijken graag voor u mee om een passende oplossing te vinden.